Legion Move logo_1_PNG.png

rYHMÄLIIKUNTA- JA VALMENNUSPALVELUT

LUKKOPAINI

Lukkopaini on kamppailulaji, jossa vastustaja on tarkoitus saada luovuttamaan ottelu erilaisilla kuristuksilla ja nivellukoilla. Tätä varten harjoitellaan viemään kamppailu pystytilanteesta mattopainiin ja kontrollin kautta rajoittamaan vastustajan liikettä, kunnes voidaan suorittaa ratkaiseva lopetusote. Lajiin ei kuulu iskuja eikä potkuja. Harjoittelu kehittää monipuolisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja haastaa harjoittelijaa motorisesti lajin teknisen luonteen vuoksi. Lajissa yhdistyvät perinteisen olympiapainin, brasialiaisen jiujutsun ja erilaisten folkpainien tekniikat monipuoliseksi arsenaaliksi, josta jokainen löytää itselleen ja ruuminrakenteelleen sopivia tekniikoita. Lisäksi laji antaa myös erinomaisia valmiuksia itsepuolustusta varten, vaikka lajia ei harjoitella itsepuolustustilanteita ajatellen.

Harjoittelun kautta pääsee myös halutessaan kisaamaan niin kotimaassa kuin ulkomailla. Peruskurssin kautta aukeaa mahdollisuus osallistua lukkopainikilpailuihin sekä brasilialaisen jiujutsun puvuttomaan kisamuotoon (nogi), jotka kummatkin ovat kilpailusäännöiltään hyvin lähellä toisiaan.

Lukkopainia harjoitellaan Movella 7 kertaa viikossa, joista yksi harjoitus on naisten oma harjoitus.

 

PERUSKURSSI 2022

Peruskurssin kesto 8 viikkoa ja ensimmäinen harjoitus keskiviikko 12.1 klo 19.00. Harjoitusajat keskiviikkoisin 19.00-20.30 ja sunnuntaisin 15.00-16.30. Peruskurssin valmentajina brasilialaisen jiujutsun mustat vyöt Toni Toivanen ja Panu Ihalainen. Kurssin hinta 120€. Varusteiksi riittää shortsit/collegehousut/trikoot ja t-paita.

 

Lisää tietoa info@legionmove.fi